bilderreferens

 

Referenser

 

Här kan du läsa vad några andra kunder tycker. Kontakta dem gärna och fråga. Om du vill vara omnämnd här, kontakta oss så lägger vi in dig. 

 

Anders Logg, FEniCS Project, http://fenicsproject.org


"Scorpion Data erbjuder snabb, kompetent och personlig service. Efter en serverkrasch hos en annan leverantör behövde vi sommaren 2012 snabbt flytta vår hemsida till en ny leverantör. Efter bara en timme från första kontakt var vår nya server klar och installerad helt efter våra önskemål och våra sidor tillbaka online."

 

 

Carl Hendrix, kund sedan 2006, http://www.hendrix.se/

 

"Jag använt internet professionellt sedan 1994. Från dess fram tills nu har jag avverkat otaliga webbhotell. 2006 hittade jag Scorpion Data och har ända sedan dess stannat kvar. Det som hållit mig kvar mest är deras säkerhet, personliga service och kunskap. Nu har jag även börjat använda deras virtuella serverlösning och är imponerad av stabiliteten och den höga standarden för en billig peng."

 

 

Ulf Ingelson, Combitron System AB, http://www.combitron.se/

 

"Inom elektronik sedan länge.
På webben sedan 2000.
Hos Scorpiondata sedan 2005.

Utomordentligt nöjd sedan dess."

 

 

Ulf Benjaminsson, http://www.ulfben.com/


"Sedan 2004 har alla mina projekt fötts och utvecklas på era servrar; linuxmiljön hos er är så trevlig att jag slutade utveckla på min lokala server. Att lansera nya sajter kan inte bli enklare:

Utveckla (online!) under subdomän
Köp domännamn och flytta filerna till underkontot
Voila! Live med egen domän, mail och statistik"

 

 

Jonny Gustavsson, CEO, All S Media, www.allsmedia.com


Vi firar snart 10-års jubileum som kund hos Scorpiondata och det har aldrig funnits i våra tankar att byta leverantör, våra tekniker älskar dom enkla men ändå robusta lösningarna som Scorpiondata tillgodoser sina kunder med, supporten är extremt kunnig och otroligt snabb!
Av våra 50-tal kunder så har ingen någonsin klagat eller viljat flytta deras hemsidor till någon annan leverantör än Scorpiondata, nu när du även kan få en virtuell serverlösning så har Scorpiondata verkligen toppat sitt utbud till ett rimligt pris.

2013-02-03

På grund av underhåll kommer mailen tidvis ligga nere idag. Detta innebär inte att några mail försvinner utan de levereras senare.

 

Prova gratis en Virtuell Server i 3 månader

Du har alltså gott om tid att installera, testa och bestämma dig.

 

lasmer